ronaldo kläder barn Manchester United har bekräftat

ronaldo kläder barn Manchester United har bekräftat utnämningen av Ralf Rangnick som deras tillfälliga chef, där den 63-årige tysken återvänder till dugout efter en period som manager för sport och utveckling på ryska Lokomotiv Moskva.

De röda djävlarna har satt ytterligare ett stopp efter att ha skiljts från Ole Gunnar Solskjaer, som hade blivit ombedd att själv gå in med kort varsel redan i december 2018.

Med 1999 års Treble-vinnare betala priset för inkonsekvens på Old Trafford, har ex-RB Leipzig-tränaren Rangnick blivit ombedd att stabilisera skeppet till slutet av kampanjen 2021-22.

Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Villkor för affären
Rangnicks avtal som manager är på sex månader till slutet av ronaldo tröja barn säsongen och han har erbjudits en tvåårig konsultroll utöver det, vilket var nyckeln till att han tog beslutet att flytta till Old Trafford.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *