jude bellingham tröja ”Vi förtjänade att vinna men

jude bellingham tröja ”Vi förtjänade att vinna men det rättvisa eller rättvisa hade varit att City vann”, sa den tidigare Chiles chef till BT Sport i sina kommentarer efter matchen. ”Det är väldigt svårt men det är vad jag tycker. Vi gjorde en stor, stor insats men det är sant att City dominerade matchen och hade de bättre alternativen.

”Det är ett spel som om vi inte har en stor grad av aggression är det svårt att korta avståndet mellan deras kreativitet och vad vi kan göra.

”Jag slog inte Pep Guardiola. Det är en match mellan två lag där spelarna är de dominerande faktorerna. Vi är helt enkelt de två managers för de två lagen som ställdes mot varandra idag.”

Leeds såg kaptenen Liam Cooper avfärdas för ett regelbrott på Gabriel Jesus strax före halvtid efter att VAR hävt hans gula kort för ett rakt rött kort, men Bielsa var respektfull i sin uppskov med beslutet.

”Jag tycker att de engelska domarna är väldigt bra. VAR chelsea tröja tillåter att felmarginalen minskas. Jag såg inte Liam Coopers agerande men jag tror alltid att domarna har argument för att upprätthålla sina beslut.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *