billiga fotbollströjor Özils agent attackerade rasismen

billiga fotbollströjor Özils agent attackerade rasismen och diskrimineringen som hans klient har fått från alla vinklar i somras och hävdar att Bayern-chefen inte kan möta ”den obekväma sanningen” att kritiken av Arsenals spelspelare i Tyskland är knuten till hans etnicitet och religion.

”Hoeness har mycket bekvämt försökt styra samtalet till fotboll,” tillade Dr Sogut. ”Du kommer att ha märkt att Mesuts uttalande inte fokuserade särskilt mycket på fotboll och hur som helst accepterar han fotbollsrelaterad kritik. Den verkliga frågan är vad som nämndes tidigare ¨ c uppkomsten av rasism och urskillningslös syndabock som han har utsatts för.

”Han har visat modet och tapperheten att tala upp för alla dem som blir orättvist behandlade i Tyskland. Invandrare, muslimer och mer. Det är människor han inte representerar. Hoeness är helt klart en av de människor som inte kan möta frågor som ligger framför honom, och är den som gömmer sig bakom falsk statistik.

”Hoeness är inte bättre än de personer som Mesut nämnde i bellingham fotbollströja sitt uttalande, eftersom han medvetet har ignorerat denna vidare punkt. Och har gjort det med avsikt. Hoeness vet vad han gör. Utfärdar galna kommentarer om Mesuts fotboll, tycker han, det kommer att skapa en stor reaktion och w

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *