neymar tröja barn Besättningen kommer under tiden

neymar tröja barn Besättningen kommer under tiden att stanna kvar i Columbus under nytt ägande och fortsätta att söka en ny stadion i centrum, som närmar sig godkännande efter att en offentlig/privat finansieringssatsning bekräftades av delstaten Ohio tidigare denna månad.

”Efter flera månaders diskussioner är vi oerhört glada över att ha nått en principöverenskommelse med familjerna Haslam och Edwards för att de ska överta en ägarposition i Major League Soccer och driva Columbus Crew SC med start i januari 2019”, säger MLS-kommissionären Don. Garber sa i ett uttalande från ligan.

”Medan vi arbetar för att slutföra affären snabbt, vill vi offentligt upplysa om det enorma samarbetet och det enorma stödet för Crew SC, som har lagt grunden för en kraftfull plan som inkluderar en fotbollsstadion i världsklass – ett viktigt steg som kommer att bidra till att säkerställa klubbens framgångar på och utanför planen”, sa Garber.

Familjen Haslam, ägare till NFL:s Cleveland Browns, hyllade tillkännagivandet som en seger för Columbus.

”När vi började undersöka möjligheten att behålla Crew SC i neymar fotbollskläder barn Columbus började processen med en uppskattning för fördelarna som en professionell sportserie tillför en region. Vi började snabbt positiva diskussioner med Major League Soccer – ligakontoret och många av ligans ägare,” sade Dee och Jimmy Haslam och Pete Edwards i ett uttalande. ”Vi är oerhört tacksamma för ansträngningarna från

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *