Dag: 19 oktober, 2024


mbappé tröja barn stadium Lyon är beredda att låta

mbappé tröja barn stadium Lyon är beredda att låta Alexandre Lacazette gå med i ”sitt hjärtas klubb” för rätt pris, med den Arsenal- och Liverpool-kopplade anfallaren som lockar till sig intresse igen.

Den franske landslagsmannen har länge varit kopplad till en överföring av stora pengar på grund av sina produktiva ansträngningar i sitt hemland.

25-åringen har varit i gnistrande form igen den här säsongen och nätat 35 gånger på 44 matcher.

Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
SE: Lacazettes Lyon-dubbel

Han har brutit 20-målsbarriären i fyra på varandra följande kampanjer och Lyon erkänner att det är dags att låta Lacazette gå vidare om deras krav uppfylls.

Ägaren Jean-Michel Aulas sa till reportrar: ”Alex hade ett mbappe tröja barn bra alternativ med en klubb som ligger i hans hjärta.