Dag: 9 oktober, 2024


fotbollströjor med tryck anchester City överväger ett

fotbollströjor med tryck anchester City överväger ett sommardrag för Bayer Leverkusens forward Leon Bailey, förstår Goal.

City är övertygade om att göra en affär för Napoli mittfältare Jorginho och hoppas kunna meddela hans ankomst före slutet av maj.

Den exakta strukturen för affären är ännu inte på plats och det är underförstått att det finns en möjlighet att City kan involvera Claudio Bravo som en del av alla avtal.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Blues vill ha en mittfältare och en forward i sommar och är angelägna om att få sina affärer gjorda innan VM, men medan de är nära att ta in Jorginho så överväger de fortfarande sina alternativ i attacken.

Målet avslöjade förra veckan att Blueshave minskade sin kortlista till bara vinicius jr tröja två namn, även om de är villiga att avstå från båda dessa om Paris Saint-Germains Kylian Mbappe blir tillgänglig i slutet av säsongen.