Månad: oktober 2024


neymar tröja barn Besättningen kommer under tiden

neymar tröja barn Besättningen kommer under tiden att stanna kvar i Columbus under nytt ägande och fortsätta att söka en ny stadion i centrum, som närmar sig godkännande efter att en offentlig/privat finansieringssatsning bekräftades av delstaten Ohio tidigare denna månad.

”Efter flera månaders diskussioner är vi oerhört glada över att ha nått en principöverenskommelse med familjerna Haslam och Edwards för att de ska överta en ägarposition i Major League Soccer och driva Columbus Crew SC med start i januari 2019”, säger MLS-kommissionären Don. Garber sa i ett uttalande från ligan.

”Medan vi arbetar för att slutföra affären snabbt, vill vi offentligt upplysa om det enorma samarbetet och det enorma stödet för Crew SC, som har lagt grunden för en kraftfull plan som inkluderar en fotbollsstadion i världsklass – ett viktigt steg som kommer att bidra till att säkerställa klubbens framgångar på och utanför planen”, sa Garber.

Familjen Haslam, ägare till NFL:s Cleveland Browns, hyllade tillkännagivandet som en seger för Columbus.

”När vi började undersöka möjligheten att behålla Crew SC i neymar fotbollskläder barn Columbus började processen med en uppskattning för fördelarna som en professionell sportserie tillför en region. Vi började snabbt positiva diskussioner med Major League Soccer – ligakontoret och många av ligans ägare,” sade Dee och Jimmy Haslam och Pete Edwards i ett uttalande. ”Vi är oerhört tacksamma för ansträngningarna från

jude bellingham tröja Det fanns hopp från ordförande

jude bellingham tröja Det fanns hopp från ordförande Steve Parish att Merseysiders skulle mildra sin hållning med tanke på fransmannens önskan att gå med dem, tillsammans med det faktum att han inte ingår i Jurgen Klopps planer.

Senaste LFC-överföringsrykten

Men, precis som fallet var med Christian Benteke, som blev Palaces rekordvärvning förra sommaren för £32 miljoner, ville Liverpool inte vika sig.

Trots känslan av att avgiften var ”galenskap” sanktionerades så småningom en affär för den belgiske anfallaren, men i det här fallet arbetar Eagles på andra alternativ i försvaret.

Flytten för Jairo Riedewald och Bruno Martins Indi är i ett framskridet stadium, med Sakho kvar i limbo.

Med tanke på jakten på mittbackar i sommar, liksom det tidigare chelsea tröja intresset som visades för den tidigare Paris Saint-Germain-mannen, är Liverpool övertygade om att de kommer att få det angivna beloppet för honom.

fotbollströjor med tryck anchester City överväger ett

fotbollströjor med tryck anchester City överväger ett sommardrag för Bayer Leverkusens forward Leon Bailey, förstår Goal.

City är övertygade om att göra en affär för Napoli mittfältare Jorginho och hoppas kunna meddela hans ankomst före slutet av maj.

Den exakta strukturen för affären är ännu inte på plats och det är underförstått att det finns en möjlighet att City kan involvera Claudio Bravo som en del av alla avtal.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Blues vill ha en mittfältare och en forward i sommar och är angelägna om att få sina affärer gjorda innan VM, men medan de är nära att ta in Jorginho så överväger de fortfarande sina alternativ i attacken.

Målet avslöjade förra veckan att Blueshave minskade sin kortlista till bara vinicius jr tröja två namn, även om de är villiga att avstå från båda dessa om Paris Saint-Germains Kylian Mbappe blir tillgänglig i slutet av säsongen.