Dag: 4 september, 2024


fotbollskläder set barn Ole Gunnar Solskjaer har gjort

fotbollskläder set barn Ole Gunnar Solskjaer har gjort det klart att han vill förlänga sin Manchester United-vistelse långt efter sommaren när hans avtal med klubben är slut, och han har gått ut med sin verksamhet på det mest positiva sätt och vunnit sina fyra första matcher som ansvarig. .

En sådan framgång har dock inte kommit som en överraskning för norrmannen, som skjuter för en femma i rad när Reading gästar Old Trafford i FA-cupen på lördag.

”Självklart när du kommer in i en klubb som denna förväntar du dig att vinna matcher”, sa han till reportrar. ”Och när du vinner fyra, förväntar du dig att vinna nästa också. Jag tror att vi kan vinna varje match.”

Sedan de slutade med Jose Mourinho efter en 3-0-förlust mot Liverpool, har de röda djävlarna sett sin förmögenhet förbättras, och laget har återgått till att spela det spännande fotbollsmärket som de traditionellt har varit kända för.

En 2-0-seger över Newcastle på onsdagen hjälpte dem att stänga fotbollströja med namn inom sex poäng från fjärdeplacerade Chelsea, även om det är tydligt att deras nya chef är angelägen om att imponera på så många fronter som möjligt.