Månad: september 2024


fotbollsset barn Manchester City-stjärnan Leroy Sane tror

fotbollsset barn Manchester City-stjärnan Leroy Sane tror att det kommer att visa sig vara en ännu större utmaning att försvara Premier League-kronan som hans lag har vunnit den här säsongen.

Pep Guardiolas lag slutade med bekväma vinnare av Englands högsta ligan den här terminen, vilket förseglar deras framgång med fem matcher kvar att spela för säsongen.

Men när den inhemska kampanjen avvecklas ser Sane redan bortom världscupen till utmaningen som ligger framför City.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
”Vi är nu mästarna och alla vill vinna mot mästarna. Det är därför fotbollströja ronaldo det kommer att bli mycket svårare att vinna titeln nästa år”, sa han till ESPN FC.

bellingham tröja barn Bakom den femman är det dock

bellingham tröja barn Bakom den femman är det dock fullt möjligt att bara John Stones kommer att behålla sin plats nästa säsong. Jesus Navas är den senaste högerbacken, Fabian Delph spelar nu på mittfältet och resten av Guardiolas alternativ är antingen skadade eller inkonsekventa.

Vincent Kompany skulle kunna öka sina chanser genom att se igenom några matcher mellan nu och slutet av säsongen, men de flesta kommer att behöva se det för att tro det i det här skedet med tanke på belgarens osäkra kondition.

Southampton har tagit sju poäng av de senaste nio tillgängliga och trendar uppåt. Claude Puel verkar äntligen ha bestämt sig för ett avgjort lag och Saints skördar frukterna, med Maya Yoshida och Jack Stephens som överraskade många med sin kompetens som mittback i frånvaron av Virgil van Dijk och den bortgångne Jose Fonte.

Efter att ha fått lite kritik ibland i år skulle en avslutning på övre halvan ac milan tröja och en cupfinal representera en mer än respektabel första säsong i engelsk fotboll för Puel.

billiga fotbollströjor ”Han har [vart för att titta på mig och] säge

billiga fotbollströjor ”Han har [vart för att titta på mig och] säger till mig om jag behöver springa mer men det är bara Paul.

”Jag känner att när jag är med honom så ger han mig inspiration att gå till toppen och att vara den bästa spelaren jag kan vara eftersom jag inte vill lämna något bakom mig. Jag vill bara vara i toppen och han visar den finns där för dig om du vill få den.

”När han var i Juventus kom han ner och jag träffade honom och sedan dess har vi alltid varit nära. Ibland går jag hem till honom för att äta middag.”

Det skulle vara orättvist just nu att förvänta sig att den unge spelaren ska replikera den typ av förstalagets bedrifter som antingen Phil Foden i City eller Jadon Sancho, som lämnade Blues för Dortmund, visade.

Det hade också funnits frågor om hans attityd ibland, men efter bellingham fotbollströjabellingham fotbollströja att ha återvänt till fitness och nu form, erkänner Richards att han hade varit ”lat” tidigare men siktar på att lägga det bakom sig.

fotbollskläder set barn Ole Gunnar Solskjaer har gjort

fotbollskläder set barn Ole Gunnar Solskjaer har gjort det klart att han vill förlänga sin Manchester United-vistelse långt efter sommaren när hans avtal med klubben är slut, och han har gått ut med sin verksamhet på det mest positiva sätt och vunnit sina fyra första matcher som ansvarig. .

En sådan framgång har dock inte kommit som en överraskning för norrmannen, som skjuter för en femma i rad när Reading gästar Old Trafford i FA-cupen på lördag.

”Självklart när du kommer in i en klubb som denna förväntar du dig att vinna matcher”, sa han till reportrar. ”Och när du vinner fyra, förväntar du dig att vinna nästa också. Jag tror att vi kan vinna varje match.”

Sedan de slutade med Jose Mourinho efter en 3-0-förlust mot Liverpool, har de röda djävlarna sett sin förmögenhet förbättras, och laget har återgått till att spela det spännande fotbollsmärket som de traditionellt har varit kända för.

En 2-0-seger över Newcastle på onsdagen hjälpte dem att stänga fotbollströja med namn inom sex poäng från fjärdeplacerade Chelsea, även om det är tydligt att deras nya chef är angelägen om att imponera på så många fronter som möjligt.