Dag: 31 juli, 2024


messi fotbollskläder barn ”Jag är helt övertygad om

messi fotbollskläder barn ”Jag är helt övertygad om att regeländringen gör fotbollen mer rättvis och attraktiv. I mina ögon borde regeln ha avskaffats för 10, om inte 20 år sedan. Naturligtvis hade det varit ännu bättre för 30 år sedan när Lautern spelade mot Barcelona , men man kan inte få allt.”

Skulle förändring ha skett utan Greuel?
Greuel är ovillig att ta fullt ansvar för att tvinga igenom justeringar av UEFA-tävlingar som har varit under lång tid, men han accepterar gärna att han hjälpte till att påskynda den processen.

På frågan om förändringar inte skulle ha skett utan honom tillade Young Boys-chefen: ”Jag skulle inte säga det, eftersom ämnet har diskuterats i flera år och många framstående tränare som Arsene Wenger och Thomas Tuchel har redan uttalat sig för av att avskaffa det. Så jag initierade det inte på egen hand, men jag vågar säga att jag satte bollen i rullning med mitt förslag.

Young Boys, som redan har tagit sig igenom två Champions fotbollskläder messi League-kvalomgångar och ett slutspel den här säsongen, gör sig nu redo för ett minnesvärt möte med Premier League-jätten Manchester United i Bern.