Dag: 27 juli, 2024


mbappé tröja barn stadium Tålamodet som visades

mbappé tröja barn stadium Tålamodet som visades i Solskjaer har fått United tillbaka på rätt spår och Neville tror att de är närmare att nå toppen än det dyrt sammansatta Chelsea-laget som de stängde ute i västra London.

Han sa: ”Jag tror att United är närmare, jag tror att Chelsea har en del att göra med försvaret; Jag tror att det finns en viss mognad hos deras spelare i anfall – [Kai] Havertz, [Timo] Werner, [Christian] Pulisic, [Hakim] Ziyech – jag tror att det finns enastående talanger där, men de måste alla gå samman.

”Jag tror att [Marcus] Rashford förmodligen är lite längre fram i sin utveckling; Det finns också [Edinson] Cavani, [Paul] Pogba, [Bruno] Fernandes, så jag skulle säga att United ligger bara en touch längre fram, och de är i ligan ändå, de ligger sex poäng före. Så det föreslås av ligatabellen.”

Ytterligare läsningShaw hävdar domaren sa till Maguire att mbappe tröja barn Hudson-Odois handboll ”var en straff” Solskjaer pekar finger på Chelseas hemsida efter att ha sett VAR förneka Man Utdboring, tråkiga Man Utd: Solskjaer är inte närmare att lösa ”Big Six”-problem