Dag: 3 juli, 2024


fotbollsset barn Det skulle ha varit en annan historia

fotbollsset barn Det skulle ha varit en annan historia mot PSG också, även om det inte är att säga att de skulle kunna hantera den elektriska Kylian Mbappe bättre. Vi får se i Paris nästa vecka hur långt de har kommit sedan dess.

Fram till Piques kvittering kom Messi närmast när han såg en insats av Marcos Acuna, medan Jordi Alba slog ett slag mot ribban.

Sevilla kunde ha dödat matchen i den 73:e minuten när Oscar Mingueza, annars exceptionell, drabbade samman med Ocampos och släppte in en straff. Det var skickligt konstruerat av argentinaren, men det var inget smart med hans insats från platsen, räddad av Ter Stegen för att ge Barcelona en livlina, som Pique tog med båda händerna.

Katalanen, trots att PSG tävlar, har spelat på en hög nivå de senaste veckorna efter att han återhämtat sig från en allvarlig knäskada, vilket inte är så enkelt.

Kredit till Antoine Griezmann också, utelämnad i kylan med fotbollströja ronaldo det senaste skiftet i formationen till 3-5-2, men den franske landslagsspelaren kom från bänken för att ta bort chansen för Pique med ett fint kryss. Hans relation med Messi sägs ha förbättrats den här säsongen, och detta var ett anmärkningsvärt bidrag till argentinarens sak.