Dag: 29 juni, 2024


fotbollsdress barn Matt Polster spelar inte högerback

fotbollsdress barn Matt Polster spelar inte högerback som om det är hans naturliga position.

Det kan låta som en förolämpning – men det är faktiskt en komplimang.

När han gick in i sin tredje MLS-säsong hade Polster inte längre en plats på sin naturliga mittfältsposition. Istället beslutade Chicago Fire att flytta honom till högerback och gav honom instruktioner som du kanske inte förväntar dig att höra.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ”den nya Sancho” i Dortmund?
”Meddelandet var som ”Hej, vi skulle vilja spela dig högerback och din roll är inte att vara högerback”, även om det är lite konstigt att säga det,” sa Polster till Goal. ”De ville att jag skulle spela min stil på högerbackspositionen, vilket är att spela fotbollskläder barn ronaldo mitt mitt – vara bra på bollen, ta spelare och hitta passningar genom linjer. De lät mig bara spela min egen roll i den typen av position.”