Månad: juni 2018


Bayer Leverkusen slog fram i första halvlek på Tyskland VM tröja 2018 Estadio Azteca för att gå med i Jared Borgetti på 46 internationella mål

Javier Hernandez matchade rekordet för de flesta mål för Mexiko, eftersom hans nation hävdade en 2-0 seger över Costa Rica i VM som kvalificerade på fredag.

Bayer Leverkusen slog fram i första halvlek på Tyskland VM tröja 2018 Estadio Azteca för att gå med i Jared Borgetti på 46 internationella mål.

Hans ansträngning upprättades av ett bra pass från Carlos Vela, vars hörn leddes in av Nestor Araujo för att fördubbla Mexikos ledning sent i första halvlek.

Mexiko stängde seger relativt bekvämt, samtidigt som Hernandez förlorade skada under andra halvåret.

Vinnaren höll Juan Carlos Osorios sida obesegrad i den femte omgången av kvalificeringen som de flyttade toppen av läget på sju poäng.

Mexiko är en punkt fri från Costa Rica, som hade vunnit sina två matcher utan att ingå.

Utan den skadade Giovani dos Santos startade Mexiko Hernandez, Vela och Oribe Peralta i en farlig attack.

Joel Campbell var tvungen att bosätta sig för en plats på bänken för Costa Rica, medan Real Madrid Shot-stopparen Keylor Navas var i mål.

Värdarna gjorde den perfekta starten med öppnings målet i den sjunde minuten.

Vela spelade en genomboll i Hernandez-banan, som snyggt skurrade Navas för att rita nivå med Borgetti.

¡ Bienvenido a la cima, @ CH14 _! # HechoEnMéxico pic.twitter.com/tKkLQWdZu4
– Selección Nacional (@miseleccionmx) 25 mars 2017

Efter att Guillermo Ochoa hade dras in i en billiga fotbollströjor på nätet räddningstjänst låg Mexiko nästan dubbelt i ledningen.

Vela försökte lycka med en kraftfull ansträngning från 30 meter, men en dykning Navas slog det iväg.

De skulle gå 2-0 före pausen, Araujo på väg i ett Vela-hörn på baksidan.

Mexiko såg väldigt bekvämt ut med sina två mål, men förlorade Hernandez med skada under 66: e minuten.

Raul Jimenez, som ersatte Hernandez, förseglade nästan vinsten med ett strejk från avstånd innan han slog ett gyllene tillfälle från nära håll, men värdarna skulle ha sett sig för sin 2-0 seger.

Vi kommer att bygga på lärdomar och expandera Billiga Fotbollströjor på bästa praxis för att hjälpa FIFA

Sydafrikas 2010-beredskap kom upp på måndagen efter en framgångsrik Confederations Cup, med arrangörer som är övertygade om att hitches kommer att strykas ut före kontinentets första världscup.

Säkerhet passerade utan större händelse, en kritisk angelägenhet med brottsnivåer i Sydafrika bland världens värsta, medan fotbollsgardinerierna också blev berömda för att förena sydafrikaner 15 år efter demokratin.

”Repetitionen, som denna turnering har blivit känd, har varit mycket tillfredsställande. Vi är nöjda med nivån på engagemang som organisationsutskottet och regeringen visar, berättade FIFA: s chef, Sepp Blatter, journalister.

Världsfotbollskroppen gav arrangörer en 7,5 av tio för Confeds Cup och sa att det hoppades att poängen kommer att stiga till 10 vid nästa år för världens fotbollsspel.

Blatter identifierade transporter – drabbades av rapporter om flaskhalsar vid offentliga parkeringsanläggningar – och boende som områden som behövde förbättras innan 450.000 fans sjunker på landet.

”Ett föremål i förväg var säkerhet men organisationsutskottet under ledning av Danny Jordaan har gjort ett mycket bra jobb – gästfriheten och mottagandet av den (lokal) befolkningen har varit riktigt anmärkningsvärt”, sade Blatter.

”Så jag är nöjd med hur konkurrensen gick men det finns fortfarande utmaningar som måste hanteras när det gäller transport och boende.”

FIFA: s generalsekreterare Jerome Valke sade att problem kommer att diskuteras vid en debriefing på tisdag.

”Det finns inga problem som inte kommer att lösas före roten i december” tillade han.

Valke uttryckte förtroende för landets förmåga att tillhandahålla säkerhet för VM, säger ”Sydafrika har överträffat förväntningarna under Konfederationsturneringen”.

Trots en allmänt rapporterad stöld på hotellet i Egytian-laget loggade polisen 39 straffrättsliga fall som huvudsakligen bestod av småbarnsbrott som rapporterades runt stadionens närhet och vid två hotell värddelegationer.

Under världscupet kommer antalet poliser att ökas till 30 000, enligt organisationskommittén.

Biträdande polischef, Andre Pruis, sade att händelsens gemensamma säkerhetslag var ”nöjd med att år med planering och förberedelser resulterade i en turnering under vilken ingen större säkerhetsbrott uppstod”.

”Vi kommer att bygga på lärdomar och expandera Billiga Fotbollströjor på bästa praxis för att hjälpa FIFA och LOC att presentera världscupen någonsin 2010,” sa Pruis.

VM kommer att spelas för första gången på afrikansk mark med fördelar som förväntas sprida sig i grannländerna.

Händelsen beräknas städa upp miljarder för Sydafrika, med forskare på lördag som säger att den globala krisen sannolikt inte skulle påverka en Afrikas största ekonomi på 55,7 miljarder kronor.

Konsultföretaget Grant Thornton uppskattar att 483.257 utländska turister – inklusive fans, lag och media – kommer att spendera 8,5 miljarder kronor under den månatliga turneringen som spelas i nio värdstäder.

Confederations Cup var också belönad för att fylla står med fans av olika raser, med fotboll som traditionellt stöds av svarta sydafrikaner.

”Turneringen drog de mest olika åskådare som Sverige hemmatröja VM 2018 landet någonsin har sett, det är en enorm prestation för oss som en nation”, säger den lokala organisationsutskottets chef Danny Jordaan.

Mitt i gushing berömde Sydafrikas press att landet hade ett år att stryka utmaningar.

”Men även den mest kyniska bland utländska besökare har sakta kommit för att acceptera att SA kommer att vara värd för världsclassen fotbolls-VM nästa år efter framgångsrikt iscenesättning av Confederations Cup.”

Den sydamerikanska nationen hade kämpat för Sverige VM tröja 2018 att kvalificera sig för turneringen i Sydafrika efter att Maradona tog

Argentina Football Association president Julio Grondona, anser att tränare Diego Maradona garanterar att fortsätta som tränare på den nationella sidan efter att ha styrt sidan i kvartfinalen i VM 2010.

Den sydamerikanska nationen hade kämpat för Sverige VM tröja 2018 att kvalificera sig för turneringen i Sydafrika efter att Maradona tog över från tidigare tränare Alfio Basile.

Men La Albicelestes kampanj kom till ett plötsligt slut efter ett 4-0-nederlag till Tyskland under de senaste åtta.

Men Jordona tror att Maradona har lyckats hittills i svåra omständigheter.

”Han tog över i ett mycket svårt ögonblick och Fotbollströjor VM 2018 han kvalificerade, vilket är viktigt,” sa han till Radio Mitre.

”Och han slutade femte, bättre än i andra världscupen – allt detta bör värderas. Det verkar som om jag bara är korrekt att han stannar, jag kan inte se varför inte. ”

Slovakien drog med Nya Zeeland och VM tröja 2018 barn förlorade till Paraguay

Holländska anfallaren Robin van Persie medger att de är försiktiga med Slovakiens laganda när hans sida står inför den ojämna sidan i en match om 16 matcher på måndagen.

Slovakien drog med Nya Zeeland och VM tröja 2018 barn förlorade till Paraguay. Efter att de har visat briljant prestanda mot Italien och krossat dem med 3-2, för att gå vidare från Grupp F med Paraguay. Orangen är obesegrad i grupp E och borstar bort Danmark, Japan och Kamerun.

”Slovakien kommer vara tuff”, sa Van Persie.

”De visade riktigt bra sprut och hängde därifrån mot Italien och det var ett utmärkt resultat för sitt land. Hittills ser det bra ut för oss, men vi kan fortfarande förbättra bitar och bitar. ”

Hollandchef Bert van Marwijk uttalade: ”Detta är en motståndare som vi inte får underskatta. Vi kan inte vara avskräckande. ”

Nederländerna ökade genom att Arjen Robben återvände till sin sista grupputflykt, eftersom Bayern München-stjärnan fullföljde 20 minuter på sin återkomma från en hamstringskada.

”Vi klargjorde i början att vi skulle ta den här Nigeria VM tröja 2018 utställningen en utmaning åt gången, och nu kommer vi att fokusera på Slovakien och Slovakien ensam,” sa Robben.

”Jag ser redan fram emot det.”

Hoddle driver en akademi i södra Spanien VM tröjor 2018 som är utformad

Förre Englands chefer Glenn Hoddle och Sven Goran Eriksson är i Nigeria för slutliga intervjuer att ta över som Super Eagles tränare.

Hoddle, nu 52, som har lyckats med flera klubbsidor, inklusive Chelsea och Tottenham, skulle osannolikt inte acceptera jobbet på lång sikt, eftersom han har sagt att han har avstått mer än 15 arbetserbjudanden under det senaste året för att fortsätta med sitt eget projekt .

Hoddle driver en akademi i södra Spanien VM tröjor 2018 som är utformad för att ge unga spelare som har släppts av klubbarna i England en ny chans att göra en karriär i det professionella spelet. Ändå kan han bli övertygad om att ta ansvar för Nigeria för VM-finalen.

Eriksson, 62, har erfarenhet på internationell nivå från sina fem år med England och under ett kort stint med Mexiko 2008-2009, och Nigeria tror att han har de referenser som behövs i Sydafrika. Eriksson förstås vara mycket intresserad av möjligheten att coacha Nigeria vid sommarens VM-finaler.

Eriksson är dock det mer realistiska målet eftersom han nu har inga andra åtaganden som har lämnat sin roll som chef för fotboll i League Two side Notts County i månaden efter klubbens övertagande.

NFF har varit tvungen att flytta snabbt för att hitta en efterträdare för att ge dem så mycket tid som möjligt för att förbereda sig för sommarens VM i Sydafrika.

”Vi kan med säkerhet säga att den nya mannen kommer att tillkännages från dessa namn”, säger NFF: s Ademola Olajire.
Nigeria har varit utan en tränare sedan Shaibu Amodu blev avskedad strax efter hans sidos svaga Afrika Cup of Nations-turnering i Angola.

Och enligt NFF kommer den nya tränaren Nigeria fotbollströja tillkännages på söndagen.

”De bästa bussarna är redan här i Nigeria för en intervju är en pekare på det faktum att vi nästan är där,” fortsatte spokesman Olajire.

”Namnen ensam kan inte garantera framgång, så den tekniska kommittén vill ha någon som kan ta med vad fans, media, fotbollshus och världen förväntar sig av vårt lag.”

Nigeria söker efter en ny huvudtränare efter att Shaibu Amodu befriades från positionen efter en besvikelse som visades under Afrikanska nationerna i januari.

Analys av detaljerna för Frankrike fotbollströjor VM 2018

Ryssland 2018 VM kommer! Den franska fotbollsförbundet lanserade gemensamt Frankrike hemmatröja VM 2018 och Frankrike Bortatröja VM 2018. Kombinationen av elegans och innovation är den nya statusen för Les Bleus i Ryssland i sommar.

I Frankrike representerar landslaget ett sätt att vara, en livlig representation av fransk karaktär. Tradition och vitalitet sameksisterar i detta lag, och så gör deras fans. Kombinationen av Frankrikes starka traditioner och ständig omfamning av framtiden har bildat den samtidiga kulturen i Gallic Rooster.

År 2018 utformade det franska laget kläder från hela avdelningen för att upprätthålla den kulturella mångfalden och lovordade den eviga symbolen för nationell stolthet på moderna sätt – blå, vit och röd. De nationella flaggfärgerna presenteras i en annan känd tradition av fransk elegans – den berömda eleganta stilen. De nya hemtröjorna reproducerar de blå, vita och röda färgerna från topp till tå. De delikat stickade kragen visas på knapparnas knappar. Det finns upphöjda nationella maxims – ”Liberté, Egalité, Fraternité”.

Fotbollströjor VM 2018 använder högpresterande stickade tyger utrustade med den senaste Vaporknit-tekniken för att öka hastigheten genom både prestanda och estetik. De synliga maskorna på bröstet och baksidan kartläggs noggrant utifrån atletisk feber och svettdata för att ge optimal andning.

Han hade sedan en brokig VM tröjor 2018 resa med flertalet klubbar i USA innan han hamnade i APO Levadiakos i Grekland

Som 16-åring spelade Thierry Zahui för Africa Sports d’Abidjan från Elfenbenskusten och räknades som en av landets största talanger. Han hade sedan en brokig VM tröjor 2018 resa med flertalet klubbar i USA innan han hamnade i APO Levadiakos i Grekland. Efter utebliven lön där bestämde sig Zahui för att testa lyckan i svensk fotboll, närmare bestämt Norrby i division 1 där han hamnade 2011. Efter två år lämnade han för Assyriska BK och via Prespa Birlik skrev han 2016 på för Landskrona.

Förra året var den 166 centimeter korta playmakern och frisparksspecialisten en nyckelspelare när Landskrona Bois avancerade till superettan. Men efter att avancemanget blev klart har Zahui inte spelat en match för Landskrona och den 16 maj meddelade Bois att man bryter kontraktet med ivorianen, trots att avtalet gällde till hösten 2019.
– Vi vill tacka Thierry för hans tid i Bois, med avancemanget till superettan som höjdpunkt, och önska honom lycka till i hans framtida fotbollsutmaningar, sa sportchefen Peter Swärdh till klubbens hemsida.

– Han är inte i närheten Sverige VM tröja 2018 av att vara fulltränad, sa Landskronas tränare Agim Sopi till Skånesport i april.
– Bullshit. Det är någonting personligt. Nu vill han inte ha mig i laget av personliga skäl. Vi pratar inte med varandra. Han flyttade min plats i omklädningsrummet till en ny, intill papperskorgen, svarade Thierry Zaui till sajten.

Men nu ska alltså Djurgården vara intresserade av mittfältaren, som var Landskronas kanske bästa spelare förra året. Enligt flera olika källor till FotbollDirekt så har Djurgården långt gångna förhandlingar med Thierry Zahui och mycket talar för att han snart blir klar för klubben.
– Förhandlingarna är långt gångna. Djurgården är mycket intresserade och Zahui likaså säger en källa till FotbollDirekt.